0
Jouw winkelwagen

Wie zijn wij?

Hi!

Wij zijn Vanessa en Bert, de twee blije gezichten achter Happy Moments. Samen met onze zoontjes Mathis en Elias vormen wij een ijzersterk team en genieten we van alle mooie momenten in het leven.

Het begon allemaal toen we in 2018 in het huwelijksbootje stapten en (op de geboorte van onze zoontjes na) de mooiste dag van ons leven beleefden. We zochten het hele internet af naar de leukste decoratie en items voor ons huwelijksfeest (van geloftenboekjes voor de ceremonie tot de mooiste tafeldecoratie voor ons avondfeest tot de leukste geschenken voor onze getuigen en ouders). Geen makkelijke zoektocht, wat ons aan het denken zette… In 2022 ontstond Happy Moments: dé place-to-be voor al jullie huwelijks- en feestdecoratie.

Met veel passie en oog voor detail zochten wij voor onze klanten de mooiste decoratie, accessoires en geschenken uit. We bieden een breed assortiment aan voor vrijgezellenfeesten, huwelijken, geboortes, babyshowers, gender reveals, speciale verjaardagen, kinderfeestjes en nog veel meer.

Onze missie is om jullie happy moment
nog nét dat tikkeltje specialer te maken.

Heb je vragen of advies nodig? Stuur een mailtje naar info@happymoments.be!