0
Jouw winkelwagen

Verzending en levering

Artikelen aangekocht bij Happy Moments worden door de klant vóór de levering betaald. Er zal geen levering gebeuren zolang het volledige aankoopbedrag niet wordt betaald. Betalingen met betaalkaarten worden onmiddellijk verwerkt. Kies je voor een betaling via overschrijving, dan worden de goederen verwerkt na ontvangst van de betaling.

Alle goederen worden geleverd op het door jou aangegeven adres. Foutieve leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.

Wij streven ernaar om onze artikelen binnen de 2-3 werkdagen te verzenden. Echter kunnen hieraan geen rechten ontleend worden. Momenteel wordt er enkel in België en Nederland geleverd. Bestellingen naar Nederland kunnen iets langer onderweg zijn.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 5,95 voor bestellingen naar België onder de € 75;
€ 7,95 voor bestellingen naar Nederland onder de € 75;
Gratis voor bestellingen naar België en Nederland vanaf € 75

Voor het leveren van goederen werken wij samen met bpost via onze tussenpartner SendCloud. Zodra de bestelling klaar is om verzonden te worden, ontvang je per e-mail een Track & Trace code waarmee je de status van je pakketje zal kunnen opvolgen.